Main siteMain site  ForumForum  ForumSearch  Private messageEmail contact  RegisterRegister  Log inLog in 
Topic: Borders
Reply to topic
Author Message
GMartin



Joined: Feb 5, 2010
Posts: 206

PostPosted: Nov 9, 2018 12:43 PM    Post subject: Borders

Jarek,

I have applied the etisting borders to several elements. I would like to created some custom borders. Is this possible and how so?

Thanks

George
jarek



Joined: Oct 22, 2007
Posts: 605

PostPosted: Nov 12, 2018 10:45 AM    Post subject:

There is a simple option to create custom borders around charts. It has been used very little, so I am not sure this is what you are looking for.

You can set it in chart properties on "Colors" tab. Then select "Border image" and choose a border image. Example border images are located in images/border folder, but those can be modified/created manually in any image editor.

See the "Border" chapter in this manual about border image:
http://proatech.com/be/architecture.html
GMartin



Joined: Feb 5, 2010
Posts: 206

PostPosted: Nov 12, 2018 1:09 PM    Post subject:

Jarek,

Thanks

Exactly what I am looking for. I wanted something with different colors that the ones in the images folder. I used my editor ro created a 6x6 pixel image with my choice of colors. Does it make any difference what the image is named or where it is stored.

George
jarek



Joined: Oct 22, 2007
Posts: 605

PostPosted: Nov 12, 2018 4:31 PM    Post subject:

No, it doesn't matter where the image is stored or how it is named. It is just a file.
Reply to topic